БЕБ на Одещині викрило схему поставки з-за кордону компонентів для виробництва підробленої парфумерії

БЕБ на Одещині викрило схему поставки з-за кордону компонентів для виробництва підробленої парфумерії
416983 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області продовжують розслідування кримінального  провадження щодо організації масштабного виробництва парфумерії  відомих світових брендів. Вилучено продукції на загальну суму понад 9,2 млн грн та виявлені канали поставки компонентів для виробництва. 

У ході додаткових обшуків у магазині, де реалізовувались парфуми, та у складських приміщеннях передмістя Одеси, детективи знайшли близько 4 тисяч ящиків з флаконами, дозаторами, розпилювачами для виготовлення підробленої продукції на суму понад 8 млн грн. 

Також детективи БЕБ провели обшук митного посту «Південний порт» та виявили майже 140 тис. пляшок для розливної парфумерії на загальну суму понад 1,2 млн грн. 

Встановлено, що пляшки з безбарвного скла в асортименті доставлені в Україну з сусідньої Польщі. Одержувач товару – підприємство, що належить власнику бізнесу з виготовлення контрафактної парфумерної продукції.  Організаторами схеми з виробництва підроблених парфумів є група осіб, до складу якої входили уродженці Сирійської Арабської Республіки.  

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару організованою групою з завданням матеріальної шкоди в особливо великому розмірі) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури та оперативного супроводу ДСР Нацполіції в Одеській області.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,парфуми,контрафакт,підробка
Мої відео